040 048 4177
timo.sippala@funel.fi
Orikuja 6, 91910 TUPOS

Sähkö- ja valaistussuunnittelu

Подробнее на сайте: https://qualitymedicine.ru
https://youmedicine.ruhttps://honeymedicine.ruhttps://plusmedicine.ruhttps://medicinearea.ruhttps://firehealth.ruhttps://enjoyhealth.ruhttps://fullmedicine.ru https://primemedicine.ru https://boomhealth.ru https://forcehealth.ruhttps://caremedicine.ruhttps://luckmedicine.ruhttps://elmedicino.ruhttps://italianmedicine.ru
Kotonakin voi viihtyä!

Funel esittelee mitä talossasi voisi nykyään olla ja sinä päätät. Sähköistyksen taso voi olla perustasosta erittäin monipuoliseen.

Rakennatpa elementti-, kappaletavara-, kivi tai CLT taloa Funelin kanssa onnistut. Kaikenlaisia suunnittelukohteita lukuisia ympäri Suomen.

Funelin tavoite on tehdä teille sopivin mahdollinen ratkaisu eikä se rajoitu tietyn toimittajan/valmistajan tuotteisiin.

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu sisältää kaiken mitä nykyaikainen ja turvallinen koti tarvitsee: pistorasiat, kytkimet, ATK verkko, antenniverkko, hälytinjärjestelmät, kaiutinrasiat, johdotukset, auton lataus ym.

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu voi sisältyä sähkösuunnitelmaan tai tehdä omana suunnitelmana. Jokaiseen tilaan mietitään sopiva ja riittävä valaistus. Epäsuoraa tai suoraa valoa yleisvalaistukseen, kohdevalaisimia luomaan tunnelmaa ja korostamaan haluttuja kohteita, työtiloihin riittävästi tasaista valoa... Myös ulkovalaistus mietitään huolella.

Erilaiset tilanteet kotona tai huvilalla vaativat erilaista valaistusta esim. siivous tai tunnelmallinen illanvietto. Kaiken voi nykyään toteuttaa myös hyvin energiatehokkaasti.

Valmiilla ja laadukkailla suunnitelmilla helppo pyytää vertailukelpoisia tarjouksia toteutuksesta!